Teglstien 1 og 3

Typologi: Leiligheter
Sted: Teglstien 1 og 3, Kristiansand
Status: Ferdigstilt 2024

Sentralt på Lund i Kristiansand, på vei til badeplassen Bertes, ligger Teglstien 1 og 3. Her er 10 leiligheter fordelt på 3 etasjer med en parkeringsplass til hver leilighet i kjeller. Leilighetene er mellom 86m2 og 123m2 med 2-3 soverom i hver. Uteplassene er romslige, og flere av leilighetene har terrasse/balkong på to sider. Alle leilighetene har innglasset uteareal. Bygget er delt opp i mi(...)
Fritidsbolig Ausviga

Typlogi: Fritidsbolig
Sted: Søgne, Agder
Status: Ferdigstilt 2022

Fritidsbolig i Ausviga i Søgne er utført i samarbeid med Mur i Sør AS. Tomten er vendt mot sørvest og har egen strandlinje. Boligen består av en etasje, pluss hems. Hovedetasjen har tre soverom, to bad og stue/kjøkken med store skyvedører ut mot terrasse, basseng og hage. FOTO: Mur i Sør AS.(...)
Fevikpynten

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Fevik, Agder
Status: Ferdigstilt 2022

24 leiligheter. Boligene er plassert for å gi hver leilighet så mye sol og utsikt som mulig. Bygningsvolumene harmonerer med omkringliggende bebyggelse og det båtbyggeriet som tidligere lå på tomten. Det er lagt vekt på å skape rause fellesarealer med gode møteplasser for beboerne. (...)
NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark

Typologi: Konkurranse, kontor- og næringsbygg
Sted: Larvik, Vestfold og Telemark
Status: Under oppføring

NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark er et prosjekt som vi vant gjennom konkurranse i fjor høst. Planlagt byggestart er april 2022. Bærende idé for utformingen har vært god logistikk, fleksible og lyse arbeidslokaler, sikker og synlig tilkomst samt rasjonelt og effektivt byggeri. Bygget er tilrettelagt for 100 ansatte, og inneholder lager og verkstedsarealer, kurs- og utprøvningsrom, (...)
Solsiden Terrasse

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Stathelle, Vestfold og Telemark
Status: Ferdigstilt 2022

Solsiden terrasse vil bestå av totalt 71 leiligheter fordelt på fire bygg. Boligkomplekset er prosjektert delvis oppå eksisterende parkerings hus som tilhører Brotorvet kjøpesenter. Mellom byggene er det planlagt et internt uteareal med gatepreg. Alle leiligheter har gode solforhold og de fleste har en fantastisk utsikt.(...)
Holtetunet – Ormåsen

Typologi: 7 firemannsboliger og 4 tomannsboliger
Sted: Ormåsen, Viken
Status: Ferdigstilt 2021

Prosjektet består av totalt 36 boenheter i tomannsboliger og firemannsboliger som er plassert rundt en stort felles grøntareal som er skjermet mot trafikk. Boligene har et enkelt og moderne uttrykk med saltak, store vindusflater, beiset trekledning og båndtekking (aluplater) på taket.(...)
Klynga

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Ferdigstilt 2018

Prosjektet har totalt 18 leiligheter med størrelse fra 50 m2 til 160 m2. Bebyggelsen har et moderne utrykk og utformingen gir en karakter av småhusbebyggelse/rekkehus. Gavlmotivet mot sør/elva gir bygget et maritimt preg og skaper lyse og åpne rom, med flott utsikt. Alle leilighetene har gode sol-/siktforhold. Prosjektet har et solrikt felles uteområde med blant annet lekeplass og brygge/nedt(...)
Listaheimen

Typologi: Omsorgsboliger og dagsenter for demente
Sted: Farsund, Agder
Status: Ferdigstilt 2018

I dette prosjektet var NOVO prosjekterende arkitekt i detaljeringsfasen for nybygg og ombygging på Listaheimen. Nybygget har 32 boenheter for demente, med tilhørende felles stuer, kjøkken, vinterhage. I tillegg har prosjektet kjeller med parkering og garderober for ansatte. Ombygging av eksisterende bygningsmasse (Senterbygget) omfattet rom for dagtilbud, kontor, personalrom, fotpleie, frisør (...) Totalentreprenør for prosjektet var Kruse Smith AS. Nybygget var ferdig i 2018. Senterbygget ferdigstilles i 2019.(...)
Lille Furuholmen

Typologi: Enebolig, anneks og sjøbod
Sted: Bamle, Vestfold og Telemark
Status: Ferdigstilt 2015

Prosjektet ligger i fantastiske omgivelser på en egen holme i Bamles skjærgård og består av hovedhus (bolig), anneks og sjøbod. Holmen er kupert med unntak av en lun liten gresslette mot i vest. Her ligger hovedhuset, bak svabergene og i le for vestavinden. Gesimsforløpet følger terrengets formasjoner og søker mot terrenget. Taket krager ut og danne en overbygget svalgang rundt bygningskro(...) Smyg under utkraget tak har en lysere trekledning som drar dagslys inn i bygningen. Ellers er yttervegg kledd i mørk trekledning som gir bygget et dempet uttrykk mellom grå svaberg og furuskog. Takflater er utført med sedumdekke og gir en flytende overgang til omkringliggende lyng og skogsterreng. Hovedhuset har alle boligfunksjoner på en flate, i tillegg er det nedgravd kjeller med teknisk ro(...)
Svaleveien

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Ferdigstilt 2017

10 leiligheter og parkeringskjeller, med karakter av småhusbebyggelse og utsikt over innseilingen til Kristiansand sentrum. Leilighetene er parallellforskjøvet og vindusfasader i stue er vendt mot sør. Bebyggelsen er trukket mot vest for å gi rom for et raust uteområde, opparbeidet med lek- og grøntarealer, et lite utsiktspunkt med sittegrupper og boulle-bane. Leilighetene er mellom 89 og 10(...)
Læringsverkstedet barnehage Åmot

Typologi: Barnehage
Sted: Modum, Viken
Status: Ferdigstilt 2017

Læringsverkstedet barnehage Åmot er en barnehage med fire avdelinger. Den er tilpasset Læringsverkstedets pedagogikk og driftsmodell. Løsningen er kompakt og effektiv, med korte avstander mellom alle funksjoner. (...)
Solodden

Typologi: Enebolig med hybel
Sted: Grimstad, Agder
Status: Ferdigstilt 2017

Prosjektet er en to etasjers familiebolig med hybel for utleie, samt en frittliggende garasje. Tomten ligger ved sjøen i et etablert boligområde. Terrenget er kupert og brattest i vest mot sjø. Bebyggelsen er derfor trukket så langt som mulig mot adkomstveien i øst.Boligen har en åpen fasade med store vindusfelt mot sør og vest, henvendt mot sol og utsikt. Fasader mot øst og nord har en me(...) Boligen er kledd med beiset lys trekledning, med enkelte felt som oljet eikepanel. Hovedboligen har en åpen og rasjonell planløsning i 1. etasje med stue, kjøkken, bad og vaskerom. Oppholdsarealet er henvendt mot sørvest, med birom mot nord og øst. Det er ikke tegnet inn soverom på hovedplanet men det er tilrettelagt for et fremtidig soverom i del av stue. Bad på hovedplan er tilrettelagt f(...)
Læringsverkstedet barnehage Tvildemoen

Typologi: Barnehage
Sted: Voss, Vestland
Status: Ferdigstilt 2017

Læringsverkstedet barnehage Tvildemoen består av fem avdelinger, fordelt på to småbarns-, to storebarns- og en friluftsavdeling. Barnehagen har fokus på mat og mattradisjoner, det er en egen baksktebu med vedfyrt baksteovn. I tillegg til storkjøkken for egen ansatt kokk, er det også et ekstra tilrettelagt kjøkken der barna kan være aktivt deltakende i matlaging i små grupper. Motorikk er(...)
Hytte Bortelid

Typologi: Fritidsbolig
Sted: Åseral, Agder
Status: Ferdigstilt 2018

Dette er en moderne og innholdsrik hytte. Planløsningen er kompakt og godt gjennomarbeidet for å utnytte arealene best mulig. Første etasje inneholder åpen stue-/kjøkkenløsning, tre soverom, bad m/badstu, bod og utendørs skibod. På hemsen er det loftstue, ekstra soveplasser, bad og oppbevaringsplass. Direkte fra stue/kjøkken er det direkte utgang til uteplasser mot sør og vest. I forbind(...)
Læringsverkstedet barnehage Lersbrygga

Typologi: Barnehage
Sted: Sande, Vestfold
Status: Ferdigstilt 2018

Lersbygga barnehage er en seks avdelings barnehage. Avdelingene er organisert tre og tre. Det er lagt vekt på korte avstander og effektiv logistikk. Dette letter hverdagen for personalet. Nærhet og god oversikt for de voksne skaper også trygghet for barna. Barnehagen er tilpasset Læringsverkstedets pedagogikk. Bygningskroppen danner et uteområde som er skjermet for vær og vind, med flere ute(...)
Kommunehus Brattvåg

Typologi: Kommunehus
Sted: Haram, Møre og Romsdal
Status:: Konkurranse

Kalkveien

Typologi: Enebolig
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Under planlegging

Børresvågveien

Typologi: Enebolig
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Under planlegging