Fevikpynten

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Fevik, Agder
Status: Ferdigstilt 2022

24 leiligheter. Boligene er plassert for å gi hver leilighet så mye sol og utsikt som mulig. Bygningsvolumene harmonerer med omkringliggende bebyggelse og det båtbyggeriet som tidligere lå på tomten. Det er lagt vekt på å skape rause fellesarealer med gode møteplasser for beboerne. (...)
Solsiden Terrasse

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Stathelle, Vestfold og Telemark
Status: Ferdigstilt 2022

Solsiden terrasse vil bestå av totalt 71 leiligheter fordelt på fire bygg. Boligkomplekset er prosjektert delvis oppå eksisterende parkerings hus som tilhører Brotorvet kjøpesenter. Mellom byggene er det planlagt et internt uteareal med gatepreg. Alle leiligheter har gode solforhold og de fleste har en fantastisk utsikt.(...)
Holtetunet – Ormåsen

Typologi: 7 firemannsboliger og 4 tomannsboliger
Sted: Ormåsen, Viken
Status: Ferdigstilt 2021

Prosjektet består av totalt 36 boenheter i tomannsboliger og firemannsboliger som er plassert rundt en stort felles grøntareal som er skjermet mot trafikk. Boligene har et enkelt og moderne uttrykk med saltak, store vindusflater, beiset trekledning og båndtekking (aluplater) på taket.(...)
Klynga

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Ferdigstilt 2018

Prosjektet har totalt 18 leiligheter med størrelse fra 50 m2 til 160 m2. Bebyggelsen har et moderne utrykk og utformingen gir en karakter av småhusbebyggelse/rekkehus. Gavlmotivet mot sør/elva gir bygget et maritimt preg og skaper lyse og åpne rom, med flott utsikt. Alle leilighetene har gode sol-/siktforhold. Prosjektet har et solrikt felles uteområde med blant annet lekeplass og brygge/nedt(...)
Svaleveien

Typologi: Leilighetsbygg
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Ferdigstilt 2017

10 leiligheter og parkeringskjeller, med karakter av småhusbebyggelse og utsikt over innseilingen til Kristiansand sentrum. Leilighetene er parallellforskjøvet og vindusfasader i stue er vendt mot sør. Bebyggelsen er trukket mot vest for å gi rom for et raust uteområde, opparbeidet med lek- og grøntarealer, et lite utsiktspunkt med sittegrupper og boulle-bane. Leilighetene er mellom 89 og 10(...)