Fritidsbolig Ausviga

Typlogi: Fritidsbolig
Sted: Søgne, Agder
Status: Ferdigstilt 2022

Fritidsbolig i Ausviga i Søgne er utført i samarbeid med Mur i Sør AS. Tomten er vendt mot sørvest og har egen strandlinje. Boligen består av en etasje, pluss hems. Hovedetasjen har tre soverom, to bad og stue/kjøkken med store skyvedører ut mot terrasse, basseng og hage. FOTO: Mur i Sør AS.(...)
Børresvågveien

Typologi: Enebolig
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Under planlegging

Kalkveien

Typologi: Enebolig
Sted: Kristiansand, Agder
Status: Under planlegging

Solodden

Typologi: Enebolig med hybel
Sted: Grimstad, Agder
Status: Ferdigstilt 2017

Prosjektet er en to etasjers familiebolig med hybel for utleie, samt en frittliggende garasje. Tomten ligger ved sjøen i et etablert boligområde. Terrenget er kupert og brattest i vest mot sjø. Bebyggelsen er derfor trukket så langt som mulig mot adkomstveien i øst.Boligen har en åpen fasade med store vindusfelt mot sør og vest, henvendt mot sol og utsikt. Fasader mot øst og nord har en me(...) Boligen er kledd med beiset lys trekledning, med enkelte felt som oljet eikepanel. Hovedboligen har en åpen og rasjonell planløsning i 1. etasje med stue, kjøkken, bad og vaskerom. Oppholdsarealet er henvendt mot sørvest, med birom mot nord og øst. Det er ikke tegnet inn soverom på hovedplanet men det er tilrettelagt for et fremtidig soverom i del av stue. Bad på hovedplan er tilrettelagt f(...)
Lille Furuholmen

Typologi: Enebolig, anneks og sjøbod
Sted: Bamle, Vestfold og Telemark
Status: Ferdigstilt 2015

Prosjektet ligger i fantastiske omgivelser på en egen holme i Bamles skjærgård og består av hovedhus (bolig), anneks og sjøbod. Holmen er kupert med unntak av en lun liten gresslette mot i vest. Her ligger hovedhuset, bak svabergene og i le for vestavinden. Gesimsforløpet følger terrengets formasjoner og søker mot terrenget. Taket krager ut og danne en overbygget svalgang rundt bygningskro(...) Smyg under utkraget tak har en lysere trekledning som drar dagslys inn i bygningen. Ellers er yttervegg kledd i mørk trekledning som gir bygget et dempet uttrykk mellom grå svaberg og furuskog. Takflater er utført med sedumdekke og gir en flytende overgang til omkringliggende lyng og skogsterreng. Hovedhuset har alle boligfunksjoner på en flate, i tillegg er det nedgravd kjeller med teknisk ro(...)
Hytte Bortelid

Typologi: Fritidsbolig
Sted: Åseral, Agder
Status: Ferdigstilt 2018

Dette er en moderne og innholdsrik hytte. Planløsningen er kompakt og godt gjennomarbeidet for å utnytte arealene best mulig. Første etasje inneholder åpen stue-/kjøkkenløsning, tre soverom, bad m/badstu, bod og utendørs skibod. På hemsen er det loftstue, ekstra soveplasser, bad og oppbevaringsplass. Direkte fra stue/kjøkken er det direkte utgang til uteplasser mot sør og vest. I forbind(...)