Agata har master i arkitektur fra Warsaw University of Technology 2009, med et års utveksling på NTNU i Trondheim i 2006. Hun har vært i NOVO siden 2016. Agata har flere års erfaring som frilans kunstner og designer, med størst fokus på interaktive installasjoner i offentlige rom.

Agata Sander
Arkitekt MNAL
Tlf: + 47 483 48 621
E-post: agata@novoarkitekter.no

Eirik er utdannet Civilingeniør i Arkitektur & Design, Aalborg Universitet, Danmark i 2003. Jobbet i 15 år som arkitekt hos Amtedal & Hansen AS, før han startet i NOVO høsten 2019. Gjennom sine år som arkitekt har han særlig erfaring innenfor offentlige bygg, og også innenfor BIM og datasystemer. Eirik er glad i å seile, og har alltid en god historie på lur rundt lunsjbordet.

Eirik Straume
Sivilingeniør i arkitektur og design
Tlf: +47 95125301
E-post: eirik@novoarkitekter.no

Vera har sin utdannelse fra Høyskole i Bremen, Tyskland. Hun har jobbet som DAK-operatør/ingeniør siden 2007. Vi har vært heldige å ha Vera på NOVO-laget siden 2017. Vera har grønne visjoner for prosjektene sine og hun er opptatt av bærekraftige løsninger. Til fordel for kontorplantene våre, har Vera også grønne fingre.

Vera Schellenberg
Diplomingeniør arkitektur (FH)
Tlf: + 47 488 64 245
E-post: vera@novoarkitekter.no

Anette har Master i arkitektur fra Arkitektur- og Designhøyskolen fra 2005, og har mange års erfaring som arkitekt, både i Oslo og Kristiansand. Hun har et vidt spekter av prosjekter på sin referanseliste, både når det gjelder type og størrelse på prosjektene. I tillegg til å være en grundig og erfaren arkitekt, er Anette god på å lage gourmet-middager. Vi har vært heldige å ha henne som kollega her i NOVO siden 2021.

Anette Normann Hagen
Arkitekt MNAL
Tlf: +47 93226737
E-post: anette@novoarkitekter.no

Martin har master i arkitektur fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2007. Før han kom til Novo i 2015, jobbet han flere år som arkitekt i Oslo, først i Høglund Witzøe og Rønning Arkitekter AS og så i Link Arkitektur As. Når det gjelder antall vekttall i Excel, antall selvfisket (store) laks og antall dager syklet til jobb scorer han høyest på kontoret.

Martin Lindebæk Nielsen
Arkitekt MNAL / KS ansvarlig / Medeier
Tlf: + 47 938 37 070
E-post: martin@novoarkitekter.no

Øystein har master i arkitektur fra Bergen arkitektskole 2008. Han har også praksis og fagbrev som tømrer. Øystein jobbet i flere år som arkitekt og medeier i B+B arkitekter AS i Bergen. I 2013 reiste han sørover og startet opp NOVO arkitekter i Kristiansand. Øystein er et positivt ja-menneske med masse kreativitet og kunnskap. I tillegg liker han god musikk, god mat og ikke minst skikkelig god kaffe.

Øystein Myklebust
Arkitekt MNAL / Daglig leder / Medeier
Tlf: + 47 932 61 964
E-post: oystein@novoarkitekter.no

Eline har master i arkitektur fra NTNU i Trondheim i 2010 og har vært på NOVO-laget siden 2014. Før dette jobbet hun flere år som arkitekt i Egerdahl & Nordbø AS. Eline har flere jern i ilden innen musikk og friluftsliv. Når hun skal hente inspirasjon tar hun seg en kajakktur eller en joggetur sammen med kontorhunden Emma.

Eline Stømne
Arkitekt MNAL / HR ansvarlig / Medeier
Tlf: + 47 942 25 688
E-post: eline@novoarkitekter.no

Emma er den eneste ansatte som ikke bryr seg noe særlig om arkitektur. Kos og lek er de fagfeltene hun kan best. Hun ivaretar alle ansatte og sprer god stemning på kontoret. På fritiden liker Emma turer i skog og mark. Hun elsker båtlivet, både i kajakk og i motorbåt.

Emma
Kontorhund
Tlf: + 47 386 01 600
E-post: post@novoarkitekter.no

Hva kan vi tilby

Vi tilbyr et vidt spekter av arkitekttjenester fra høyt kompetente arkitekter i Kristiansand og omegn. Våre tjenester omfatter alt fra konseptutvikling og mulighetsstudier til detaljprosjektering. Vi tar både mindre og større oppdrag og har erfaring med flere typer prosjekter av ulik størrelse, fra hytter og eneboliger til komplekse bygg. Vi kommuniserer prosjektet gjennom full 3D modellering i alle prosjektfaser, dette gjør at vi får en tydelig og god dialog gjennom hele prosessen.

Vi tror på god kommunikasjon gjennom hele designprosessen

Vi prosjekterer i BIM for koordinering i komplekse prosjekter. Vi kan også tilby visualisering og videofremstilling av prosjekter. Vi tror på samarbeid gjennom hele designprosessen og vektlegger god dialog med alle involverte, fra byggherreog rådgivere til entreprenører og håndverkere. Dette gjør at vi sammen kan oppnå bygningens fulle potensiale. Evne til å se gode løsninger, god dialog sammen med forståelse av konstruksjon og byggeteknikk legger grunnlaget for et godt prosjekt. Vi kommuniserer alle deler av designprosessen i 3D slik at byggherre aktivt kan være med i utviklingen av prosjektet.

Våre miljømål

Vi er stolt av å være Miljøfyrtårn-sertifisert, og vi har som mål å sikre en mest mulig miljøvennlig leveranse av alle våre tjenester. Gjennom å bygge opp og kontinuerlig øke kompetansen som gjelder miljøriktig prosjektering i bedriften skal bistå våre kunder med å finne de beste miljøvennlige løsninger alle prosjekter! Vi arbeider også for å redusere miljøpåvirkningen internt i bedriften ved å ha et åpent, sikkert og trygt arbeidsmiljø, samt sette fokus på redusert energi- og materialforbruk og økt bruk av miljømerkede produkter. Dokumentasjon for vårt arbeid på klima, miljø og arbeidsmiljø kan oversendes ved interesse.